Wat is Reconnective Healing®

Reconnective Healing Den boschReconnective Healing® werd door de grondlegger, Eric Pearl geïntroduceerd als een hoogfrequente energie healing die voor de eerste keer op deze aarde is. Reconnective Healing® is een relatief nieuwe vorm van healing die voelbaar sterker is, en ook anders werkt dan de vormen van healing die we tot dan toe kenden zoals bijvoorbeeld Qi Gong, Prana Healing, Magnetiseren, Hado, Reiki, etc.

Deze nieuwe Reconnective Healing® frequenties die vaak duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie door mij geactiveerd en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Ik stem mij af en begin te resoneren met dit nieuwe spectrum van licht en informatie en breng die resonantie op jouw over waardoor jouw lichaam op deze helende frequenties begint te vibreren.

Reconnective Healing®  kan helpen bij stress, ernstige vermoeidheid, lichamelijke pijn, vage klachten, depressieve gevoelens en vele andere vormen van onbalans.

Door deelname aan deze Reconnective Healing® sessies maak je weer contact met jouw oerbron, jouw matrix van heelheid. De moderne wetenschap meet dan ook bijvoorbeeld regeneratie, verjonging, meer gezondheid, meer kracht, vitaliteitstoename, prestatieverbeteringen bij atleten.

Bij Reconnective Healing® vind er een soort upgrade plaats doordat allerlei licht en informatiestructuren worden hersteld en jouw verbinding met energetische lijnen en energetische rasters worden geactiveerd en/of opgeschoond. Misschien zijn er klachten die bij je wegvallen, of verminderen of makkelijker te dragen worden, misschien voel je je voor het eerst rustig of verbonden met jezelf, je naaste of met het universum, een verdiept contact met de natuur, God of Liefde, of merk je dat je intuïtie sterker is geworden. Wat het ook is, door deelname aan deze sessies ben je energetisch blijvend veranderd.

Reconnective Healing® – geef het door

En na drie kort op elkaar volgende Reconnective Healing® sessies te hebben ontvangen ben je zelfs blijvend met deze nieuwe frequenties verbonden om ook andere ermee te kunnen helpen.

Het gaat bij Reconnective Healing® niet zo zeer om de klacht of het symptoom maar de onderliggende energetische onbalans en gebrek aan licht dat hersteld moet worden. Reconnective Healing® gaat ook vooral over het herstellen en opnieuw verbinden van strengen en snaren, licht en informatiestructuren. Wat jouw in contact brengen kan met diepere lagen in jezelf. En door een verandering of opschoning in jouw energetisch systeem krijgen ook fysieke klachten weer de kans te veranderen, of op te lossen.

Eric Pearl de founder van Reconnective Healing®

Voordat Eric Pearl ontdekte dat hij gaven had om mensen te genezen van uiteenlopende ziekten had hij een goed lopende chiropractor praktijk. In twaalf jaar tijd had hij één van de grootste, zo niet de allergrootste praktijk in Los Angeles opgebouwd tot hij op een dag van zijn patiënten te horen kreeg, dat ze zijn handen op hun lichaam voelden, terwijl hij ze niet fysiek had aangeraakt.

De eerste maanden had hij blaren in zijn handpalmen en druppels bloed. Al snel rapporteerden patiënten miraculeuze genezingen van kanker, AIDS gerelateerde ziektes, epilepsie, chronisch vermoeidheid syndroom, multiple sclerosis, reuma, arthritis, geboorteafwijkingen en andere serieuze aandoeningen. Dit gebeurde allemaal als Eric simpelweg zijn handen in hun buurt hield en tot op de dag van vandaag gebeurt dit nog steeds.

Healingen van zijn patiënten zijn tot dusverre verschenen in zes boeken, waaronder Eric’s eigen internationale bestseller The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself, inmiddels verschenen in 27 talen.

De Nederlandse versie luidt: De Reconnectie – heel anderen, heel jezelf, uitgegeven door uitgeverij Petiet. De in Los Angeles woonachtige Eric geniet grote belangstelling van eerste klas artsen en medische wetenschappers van ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd, o.a. Jackson Memorial Ziekenhuis, UCLA, Cedars-Sinai Medical Center, de universiteit van Minnesota, University of Miami Medical School en de universiteit van Arizona, waar hij werkte met medici op verzoek van Dr. Andrew Weil.

Reconnective Healing® neemt een bijzondere plaats in en is zonder twijfel een bijzonder krachtig fenomeen. En waar tijdens de sessies soms ook ter assistentie helpers vanuit dimensies naast de onze voelbaar aanwezig lijken te zijn, mensen soms beelden zien of voelen dat aan ze wordt gewerkt, balancering van de hersenhelften, lampen die vanzelf aan of uit gaan, elektrische storingen die spontaan ontstaan en weer verdwijnen, en mensen die lichamelijke gewaarwordingen, zoals spontane bewegingen hebben.

Reconnective Healing® verbetert sportprestaties

Reconnective Healing Den boschIn 2011 heeft men ontdekt dat de Reconnective Healing® frequenties bruikbaar zijn bij meer dan alleen het genezen van ziekte. De Reconnectieve Frequenties kunnen worden ingezet voor stressmanagement, verbeteren van sportprestaties en de algehele gezondheidstoestand.

Er is onderzoek gedaan door gerenommeerde wetenschappers van over de hele wereld bij prof. atleten in Rusland, Australië en de USA. Dit heeft uitgewezen dat de sporters in een zogenaamde zone terecht komen; een zone waarin de linker- en rechter hersenhelft uitgebalanceerd is en dat daardoor fysiek en mentaal de coördinatie verbeterd is, waardoor de sportprestaties beduidend beter zijn.

Daarnaast zijn de Reconnectieve Healing® frequenties ook ontzettend heilzaam bij herstel van sportblessures. Dat is één gebied waar het onderzoek zich mee bezig houdt. Het andere gebied houdt zich bezig met bewegingsbeperkingen die we tegenkomen in het dagelijkse leven. Zo zijn er veel mensen die bijvoorbeeld hun arm niet hoger kunnen krijgen dan een bepaalde grens. Of niet genoeg kracht hebben om met hun hand te knijpen. Maar ook bijvoorbeeld met het verstrijken van de leeftijd dat mensen te maken krijgen met bewegingsbeperkingen, of aandoeningen zoals bijvoorbeeld artritis. Reconnective Healing® blijkt deze bewegingsbeperkingen terug te kunnen dringen, ja zelfs de bewegingsmogelijkheden uit te breiden!

Hoewel Reconnective Healing® niet specifiek klachtgericht werkzaam is zoals een MT-healing sessie en zich richt zich op je totale zijn, lichamelijk, geestelijk, emotioneel, en spiritueel, kan het zomaar zijn dat er verbetering komt in jouw klacht.

“Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet eens had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum speciaal voor jou in gedachten had” @Eric Pearl

Wanneer je niet direct klachten hebt maar gewoon nieuwsgierig bent naar wat een Reconnective Healing® brengen kan, ben je natuurlijk ook welkom.

∞Lees ook de disclaimer
N.B. Tijdens de Reconnective Healing® sessie blijven mijn handen op ongeveer 30 centimeter afstand boven je (geklede) lichaam. De sessie zal ongeveer 60 minuten tijd nemen. Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen, of een mail sturen. Via decontactpagina.

Advertising