Ik behandel voornamelijk volwassen personen die de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben, in specifieke gevallen kan na overleg hier van worden afgeweken.

Ik heb een voorkeur voor mensen die lijden aan klachten aan het bewegingsapparaat zoals hernia, of uitbehandelde pijnen zoals pijn door een whiplash na een ongeval.

Bij pijn gerelateerde klachten is er doorgaans snel, vaak al tijdens de eerste sessie, een positieve en blijvende verandering waar te nemen, waarbij niet slechts het symptoom maar juist de bron wordt aangepakt.

Maar ook wanneer je een andere, niet pijn gerelateerde andere klacht hebt zoals misschien een slecht werkende schildklier, een hoge of juist lage bloeddruk, stress, aanhoudende vermoeidheid of heb je een heel andere klacht. Ook wanneer je te horen hebt gekregen dat “je ermee moet leren leven” kan er ooit toch veel verbetering mogelijk zijn. Er is vaak veel meer mogelijk dan we aanvankelijk dachten!

De cliënt hoeft nergens in te geloven. Bereidheid om verandering toe te laten is voldoende. Meer weten stuur me dan een e-mail, of neem telefonisch (06-45221745) contact op.

((disclaimer))

Advertising