MarcoMijn naam is Marco, ik ben hoogsensitief, bewustzijnspionier, helderwetend, healer en lichtwerker. Het zat eigenlijk ook al in het familiebloed. Mijn allereerste kennismaking met een vorm van transformatief energetische healing had ik als kleine jongen. Ik was zojuist met mijn arm terechtgekomen in de pan met hete soep die mama net van het vuur had gehaald. Ik begon meteen te huilen en mama belde meteen opa op, tijdens dit gesprek stopte ik abrupt met huilen. Opa had op afstand energetisch de situatie veranderd. De pijn was weg en ik had geen rode huid of lelijke littekens terwijl dit makkelijk een tweedegraads brandwond had kunnen worden. Deze opa stierf helaas al vroeg, waardoor ik nooit van hem zou leren hoe hij dit kon (overdragen). Het duurde voor mij nog ongeveer tot 2008 dat ik die mysterieuze wereld van krachtige alternatieve genezing zou beginnen te ontdekken.

Ik had een pijnklacht waar ik maar niet vanaf kwam, de oefeningen van de fysiotherapeut hadden niet geholpen. Ik kreeg toen een sessie aangeboden waarbij ik diende te kloppen op specifieke plekken op mijn lichaam en daarbij woorden uit te spreken. Hoewel ik aanvankelijk heel sceptisch was en niet kon geloven dat het zou werken, besloot ik uiteindelijk dat ik niets had te verliezen. En kreeg ik door de methode een aantal keren op mezelf toe te passen zodoende op relatief eenvoudige wijze een chronische pijnklacht grotendeels weg. Die ervaring zorgde ervoor dat ik langzaamaan kwam open te staan voor dit magisch aandoend energetisch werk. De eenvoud en doeltreffendheid zijn met mijn huidige sessies nog steeds actueel. Vaak binnen dertig minuten ervaart de cliënt niet zelden voor het eerst sinds jaren een aangename verandering.

Een voorbeeld hiervan is een persoon heeft al jaren en jaren pijn in de rug. Hernia. Fysiotherapie, massages, injecties tegen de pijn ondersteunde allemaal wel, maar de pijn bleef. Op een schaal van 0 tot 10 waarbij 0 pijnvrij is en 10 eigenlijk ondragelijk had de persoon vaak toch wel een 9 aan pijn. Dat is best veel. Maar binnen het tijdsbestek van 20 minuten dat ik werkte in het energetisch veld van de persoon zakte voor het eerst de pijn lager dan het met pijn ooit was geweest, tot een 2 aan pijn. De volgende dag bleek het verder te zijn gezakt naar een 0Dit biedt overigens geen garanties voor toekomstige resultaten. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak om het zelf te ondervinden.

De door mij gevolgde opleidingen op dit gebied;

Per augustus 2019 heb ik een eerste cursus Acces Consciousness gevolgd.

In mei 2019 ben ik de HBO opleiding medische basiskennis CPION gestart.

In mei 2019 heb ik de opleiding tot internationaal hypno therapeut afgerond.

In 2013 heb ik middels een cursus kennis gemaakt met Russische genezingsmethoden.

In 2012 en 2013 heb ik de drie Touch of Matrix workshops gevolgd.

In 2012 maakte ik kennis met Matrix Energetics van dr Richard Bartlett en volgde ik hier workshops in. En sinds ik deze wonderlijke methode heb ontdekt ben ik eigenlijk niets meer tegengekomen dat dit Magische werk overtreft.

In 2009 heb ik The Reconnection® van Eric Pearl gevolgd.

In 2008 kreeg ik middels een meerdaagse workshop Reconnective Healing®, les van Eric Pearl.

In 2008 maakte ik eindelijk kennis met EFT, en loste hiermee bij mezelf een 10 jaar chronische pijnklacht in mijn schouder op en kwam daardoor open te staan voor deze naar Nederland overgewaaide zeer krachtige alternatieve genezingsmethodieken. Methoden in kracht Reiki ver overtreffende maar vergelijkbaar met de methoden van mijn opa,die ik van hem nooit zou leren vanwege zijn vroege overlijden.

In de jaren ’90 begon mijn zoektocht naar de geheimenissen van ons bestaan. In deze periode werd ik me ook bewust van de vele toevalligheden die mij steeds omringde. Ik vond en vind dit fascinerend en was dan ook lange tijd opzoek naar hoe dat dit werkte. Dankzij mijn observaties van mezelf en andere mensen begon ik te ontdekken (lang voordat het boek The Secret verscheen) dat onze intentie, overtuigingen en gedachten van invloed zijn op situaties die wij meemaken. Dat wij die situaties als het ware door wie wij zijn uitnodigen te verschijnen op ons pad. De uiterlijke wereld is een soort weerspiegeling van wat er bij jezelf van binnen leeft.

Door nu je bewust te worden van wat je overtuigingen zijn en hier op nieuw naar te kijken en eventueel nieuwe overtuigingen te kiezen waar je blij van wordt kun je de soort situaties die je op je levenspad krijgt zien veranderen.

Je kan de buitenwereld beschouwen als een filmdoek – en jezelf als de projector. Wanneer nu wat je ziet op het filmdoek van je leven je niet bevalt dan is het zaak om te beginnen je gedachten en je overtuigingen te onderzoeken omdat deze de kwaliteit van je ervaringen bepalen. Door je overtuigingen, de gedachten die je koestert over mensen en leven te veranderen verschijnen er nieuwe beelden op het filmdoek van je leven.

Advertising