MarcoMijn naam is Marco, ik ben hoogsensitief, bewustzijnspionier, helderwetend, healer en lichtwerker. Het zat eigenlijk ook al in het familiebloed. Mijn allereerste kennismaking met een vorm van transformatief energetische healing had ik als kleine jongen. Ik was zojuist met mijn arm terechtgekomen in de pan met hete soep die mama net van het vuur had gehaald. Ik begon meteen te huilen en mama belde meteen opa op, tijdens dit gesprek stopte ik abrupt met huilen. Opa had op afstand energetisch de situatie veranderd. De pijn was weg en ik had geen rode huid of lelijke littekens terwijl dit makkelijk een tweedegraads brandwond had kunnen worden. Deze opa stierf helaas al vroeg, waardoor ik nooit van hem zou leren hoe hij dit kon (overdragen). Het duurde voor mij nog ongeveer tot 2008 dat ik die mysterieuze wereld van krachtige alternatieve genezing zou beginnen te ontdekken.

In 2008 en 2009 maakte ik kennis met wat werd genoemd door de grondlegger Eric Pearl een hoogfrequente energie healing; genaamd Reconnective Healing. In 2012 zou ik kennis maken met een nieuwe vorm van hoogfrequente energie genaamd Matrix Energetics®, hoe mooi dat flowde vertel ik hier.

Nadat ik in 2008 en 2009 de seminars van Eric Pearl had kunnen volgen en met deze methode indrukwekkende ervaringen heb ervaren bij mezelf en de mensen en dieren die ik hiermee heb behandeld liet ik het toch weer verwateren.

Tot ik ergens in de eerste week van Juni 2012 onder de douche stond, toen ik plots constateerde dat ik mijn armen uitstrekte, en zei: “Ik stel mijzelf open voor nieuwe vormen van hoogfrequente energie healing” waarna vervolgens ik weer gewoon verder was gegaan met douchen.

Dan de volgende dag, of een paar dagen later stond ik in de binnenstad van Den Bosch bij de HEMA toen ik plotseling een heel sterk en helder beeld voor ogen kreeg. Ik zag heel sterk voor mij de boekwinkel Palaya die destijds in de st Jorisstraat zat en waar ik al lang niet meer was geweest.

Ik besloot daarop meteen door te fietsen naar boekwinkel Palaya. Ik zette mijn fiets op slot en liep de winkel binnen. Normaliter dat ik er kwam liep ik meestal links langs de boeken of rechts langs de cadeautjes. Maar nu liep ik na binnenkomst rechtdoor tot ik niet meer verder kon omdat daar een tafel stond met daarop 10 door hen zelf gekozen boeken.

Toen ik dat constateerde, dat ik niet meer verder kon. Besloot ik dat ik ‘om de volgende stap’ te kunnen zetten wat informatie nodig had. En daartoe een van de boeken van de tafel te gaan benutten als boekenorakel. Daarop keek ik vluchtig naar de boeken en pakte er onwillekeurig een uit die ergens mijn aandacht had getrokken.

Dat boek sloeg ik blind op goed geluk ergens open – mijn oog viel wonderlijk genoeg op een tekst halverwege de rechterpagina. Er stond letterlijk: “Nieuwe vorm van hoogfrequente energie healing: Matrix Energetics.”
Wow, dat was best een indrukwekkende synchroniciteit!

Hierop besloot ik na korte overweging het boek te kopen. Boek dus gekocht en mee naar huis genomen. Thuis begon ik het te lezen en al snel kwam ik tot de conclusie dat de schrijver Richard Bartlett waarschijnlijk echt iets ontdekt had, want schrijven dat ging hem niet al te best af. Omdat ik nog niet eerder van zijn naam gehoord had besloot ik zijn naam door Google te doen.

Tot mijn verbazing bracht Google zijn naam op in de Nederlandse top 3 zoekresultaten, het was een promotie pagina van BlizEvents, wat toevallig destijds allerlei interessante mensen naar Nederland liet komen.

Twee weken later van 21-24 juni 2012 zou Richard Bartlett voor het eerst naar Nederland komen om zijn methoden voor Heling, Magie en Transformatie te komen onderwijzen. En wat ik daar leerde en voor het eerst daar heb zien gebeuren was en is echt MindBlowing en deed me beseffen dat de soort wonderen als die ik zelf als klein kind meemaakte toen ik met mijn arm in een net van de kook gehaalde soeppot terecht was gekomen en mijn opa op afstand de pijn en oorzaak energetisch weg had genomen, vandaag de dag nog net zo actueel is. En dat de mogelijkheid op een wonder ook in onze hectische tijd anno 2020 nog steeds tot de mogelijkheden kan behoren.

Een voorbeeld hiervan is een persoon heeft al jaren en jaren pijn in de rug. Hernia. Fysiotherapie, massages, injecties tegen de pijn ondersteunde allemaal wel, maar de pijn bleef. Op een schaal van 0 tot 10 waarbij 0 pijnvrij is en 10 eigenlijk ondragelijk had de persoon vaak toch wel een 9 aan pijn. Dat is best veel. Maar binnen het tijdsbestek van 20 minuten dat ik werkte in het energetisch veld van de persoon zakte voor het eerst de pijn lager dan het met pijn ooit was geweest, tot een 2 aan pijn. De volgende dag bleek het verder te zijn gezakt naar een 0Dit biedt overigens geen garanties voor toekomstige resultaten. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak om het zelf te ondervinden.

De door mij gevolgde opleidingen op dit gebied:

  • Per augustus 2019 heb ik een eerste cursus Acces Consciousness gevolgd.
  • In mei 2019 ben ik de HBO opleiding medische basiskennis CPION gestart.
  • In mei 2019 heb ik de opleiding tot internationaal hypno therapeut afgerond.
  • In 2013 heb ik middels een cursus kennis gemaakt met Russische genezingsmethoden.
  • In 2012 en 2013 heb ik de drie Touch of Matrix workshops gevolgd.
  • In 2012 maakte ik kennis met Matrix Energetics van dr Richard Bartlett en volgde ik hier workshops in. En sinds ik deze wonderlijke methode heb ontdekt ben ik eigenlijk niets meer tegengekomen dat dit Magische werk overtreft.
  • In 2009 heb ik de workshop The Reconnection® van Eric Pearl gevolgd.
  • In 2008 kreeg ik middels een meerdaagse workshop Reconnective Healing®, les van Eric Pearl.
  • In 2008 maakte ik eindelijk kennis met EFT, en loste hiermee bij mezelf een 10 jaar chronische pijnklacht in mijn schouder op en kwam daardoor open te staan voor deze naar Nederland overgewaaide zeer krachtige alternatieve genezingsmethodieken. Methoden in kracht Reiki ver overtreffende maar vergelijkbaar met de methoden van mijn opa,die ik van hem nooit zou leren vanwege zijn vroege overlijden.
  • In de jaren ’90 begon mijn zoektocht naar de mysteriën van ons bestaan. In deze periode werd ik me ook bewust van de vele toevalligheden die mij steeds omringde. Ik vond en vind dit fascinerend en was dan ook lange tijd opzoek naar hoe dat dit werkte. Dankzij mijn observaties van mezelf en andere mensen in mijn omgeving begon ik te ontdekken (lang voordat het boek The Secret verscheen) dat onze intentie, overtuigingen en gedachten van invloed kunnen zijn op situaties die wij meemaken. Dat wij die situaties als het ware door wie wij zijn uitnodigen te verschijnen op ons pad. De uiterlijke wereld is een soort weerspiegeling van wat er bij jezelf van binnen leeft. Door je bewust te worden van wat je overtuigingen zijn, door hier opnieuw naar te kijken kun je de soort situaties die je op je levenspad krijgt zien veranderen. We kijken niet door onze ogen maar door de manier waarop we denken over dingen.
Advertising