Het lichaam beschikt van nature over een groot vermogen tot zelf herstel maar bij ziekte is dit natuurlijke proces verstoord. Nu gebruikmakend van ouderwetse maar voor ons nieuwe bijzondere methoden gebaseerd op de kwantumfysica is het mogelijk dit proces tijdens de behandeling opnieuw te activeren waardoor klachten vaak meteen verbeteren.

Deze methoden maken het mogelijk om bijvoorbeeld chronische pijnklachten of somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten, scoliose, fracturen, oude verstuikingen te verlichten of zelfs te herstellen.

Ook energetische patronen van fysieke en emotionele trauma’s kunnen opnieuw worden geconfigureerd.

Wonderbaarlijke, onmiddellijke, permanente transformaties van extremiteiten en wervelkolomaandoeningen van alle soorten wat mogelijk kan resulteren in een volledig herstel zonder pijn of symptomen.

  • Ervaar spontane onwillekeurige lichamelijke beweging die lijkt te lijken op het oude systeem van yoga.
  • Revitaliseer het lichaam, geest en emoties binnen enkele minuten of zelfs in seconden.
  • Versnel de genezingstijd van elk weefsel: spieren, weefsel, ligament en botten.

De behandelingen zullen maximaal 60 minuten tijd in beslag nemen.
Meestal is er tijdens de eerste behandeling al een heleboel verbetering merkbaar.

Overige diensten in overleg. Neem contact op voor meer informatie. Voor meer informatie daarnaast ook over Reconnective HealingĀ®, klik hier, en hier. Beide sessies zullen tenzij anders overeengekomen plaatsvinden in mijn praktijk te ‘s-Hertogenbosch. Op een kleine 10 minuten loopafstand van het Centraal Station van de NS. Per auto goed bereikbaar vanaf de A2 en A59. Er is ruime mogelijkheid tot parkeren.

Heb je vragen over deze diensten? Neem dan contact met me op.

N.B. En het werkt ook gewoon wanneer je er niet in gelooft :- )

 

Advertising