Het lichaam beschikt van nature over een groot vermogen tot zelf herstel maar bij ziekte is dit natuurlijke proces verstoord.

Nu gebruikmakend van ouderwetse maar voor ons nieuwe en waarlijk wonderlijke methoden gebaseerd op de kwantumfysica is het mogelijk dit proces tijdens de behandeling opnieuw te activeren waardoor klachten vaak meteen verbeteren.

Voor het verminderen of verhelpen van bijvoorbeeld vage of juist pijn gerelateerde klachten zoals hernia, solk, pijn na ongeval, etc maak ik gebruik van bijzonder effectieve methoden die mij jaren geleden zijn geleerd door dr Eric Pearl, dr Richard Bartlett en o.m. door G├╝nther de Jong en Peter Rombouts.

Deze behandelmethoden zullen maximaal 60 minuten tijd in beslag nemen. Meestal is er tijdens de eerste behandeling al verbetering merkbaar.

Overige diensten in overleg. Neem contact op voor meer informatie. Voor meer informatie daarnaast ook over Reconnective Healing┬«, klik hier, en hier. Beide sessies zullen tenzij anders overeengekomen plaatsvinden in mijn praktijk te ‘s-Hertogenbosch. Op een kleine 10 minuten loopafstand van het Centraal Station van de NS. Per auto goed bereikbaar vanaf de A2 en A59. Er is ruime mogelijkheid tot parkeren.

Heb je vragen over deze diensten? Neem dan contact met me op.

Advertising