Over het zelf herstellend vermogen van het lichaam

zelf herstellend vermogen van het lichaam

Het zelf herstellend vermogen van het lichaam

Ergens weet iedereen hoe ontzettend groot het zelf herstellend vermogen van het lichaam is. Het lichaam heeft een aangeboren eigen intelligentie die los staat van ons cognitief denken. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam is daar onderdeel van. Dat wil zeggen dat ik wanneer ik bijvoorbeeld zoals afgelopen week met mijn hand in het glas pakte en ik een snee van twee en halve centimeter in mijn vingertop had, ik enkel hoefde te zorgen voor randvoorwaarden om de genezing vanzelf te kunnen laten gebeuren.
 
Zo was het handig dat ik zorgde dat het bloeden stopte door mijn hand omhoog te houden en er een doek om te wikkelen. Daarna werd om het lichaam te helpen bij de EHBO middels een kleine hechtingspleister de wond bij elkaar gehouden. zelf herstellend vermogen van het lichaam
 
Onder normale omstandigheden zal het zelf herstellend vermogen van het lichaam eigenlijk meteen worden geactiveerd zodra er iets dient te worden hersteld.
 
Zo zal bijvoorbeeld bij een virusinfectie allerlei processen op gang gebracht worden door de intelligentie van jouw lichaam, zodat het zelf herstellend vermogen van het lichaam zijn werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren. Zo zal het lichaam bijvoorbeeld een enorme warmte beginnen op te wekken (koorts) om zodoende proberen de indringer naar buiten te werken. Dit gaat helemaal vanzelf.
 
Ook hier blijft het dan belangrijk dat wij alert blijven dat de randvoorwaarden om dat zelf herstellend vermogen van het lichaam actief te laten zijn, aanwezig blijft en niet om een of andere reden verstoort raakt. Onder normale omstandigheden zal bij bijvoorbeeld een ongeluk het lichaam even de tijd moeten krijgen, en rust, zodat het zelf herstellend vermogen van het lichaam zijn werk goed kan doen.

Door trauma en ziekte kan het zelf herstellend vermogen van het lichaam in de knoei komen

Bij als voorbeeld de infectie is het onder andere van belang alert te blijven dat het lichaam de warmte die het produceert ook weer kwijt kan, en de temperatuur niet te hoog oploopt. Want te hoog oplopende temperatuur die voor langere tijd in je lichaam actief is kan heel schadelijk zijn. We dienen dus alert te blijven dat de randvoorwaarden dusdanig goed zijn dat het lichaam zichzelf kan herstellen.
Ook kan het zijn dat door bepaalde gebeurtenissen het zelf herstellend vermogen van het lichaam niet meer goed functioneert. Het lichaam beschikt van nature over een groot vermogen tot zelf herstel maar bij trauma en ziekte kan dit natuurlijke proces verstoord raken. Hierdoor kunnen langzaamaan chronische problemen ontstaan, bijvoorbeeld extreme vermoeidheid of een depressie of chronische pijnklachten.

De juiste healing methode heractiveert het vermogen van het lichaam tot herstel soms razendsnel

zelfherstellend vermogen van het lichaamNu heb ik, door ervaring en opleiding ontdekt dat wanneer we het lichaam dat niet meer goed functioneert door afstemming en intentie terug brengen in resonantie met zijn oerbron, dat dan door de herstelde energetische uitlijning kan resulteren in directe spontane verlichting of genezing. Natuurlijk dankzij het ingenieus zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Heb jij nu zelf ook gezondheidsklachten waarmee je al langer loopt? Misschien pijnklachten als een nekhernia, of lage rugpijn of een ander soort pijn of klacht lichamelijk of emotioneel waarin je verlichting verlangt. Neem dan eens met mij contact op voor het maken van een afspraak, zodat je zelf kan ondervinden dat lasten die lichter zijn prettiger zijn om te dragen, dan steeds van die hele zware. Contact met mij opnemen kan via de contactpagina. ((En lees ook de disclaimer.))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + achttien =

Advertising