Heb jij chronische pijnklachten?

Rugklachten Den Bosch

Bij chronische pijnklachten naar de fysiotherapeut

Veel mensen kampen vandaag de dag met chronische pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Chronische pijnklachten zijn pijnklachten die je al een geruime tijd hebt. Dit kunnen maanden zijn maar even goed jaren. Veel mensen hebben vaak al 10-20 jaar te kampen met vaak onbegrepen chronische pijnklachten.

Ik hoor van mensen dat ze in de hoop de pijn te ontlasten op advies van de arts al naar bijvoorbeeld een fysiotherapeut of een manuele therapeut. Ik heb een divers aantal mensen geholpen die inderdaad al hun weg eerder gevonden hadden naar een meer bekende vorm van therapie zoals fysiotherapie maar erachter kwamen dat dit niet afdoende hielp en de pijn weer heel snel terugkeerde.

Injecties tegen de chronische pijnklachten

Rugklachten Den BoschOok hadden een aantal mensen via de pijnpoli in het ziekenhuis al injecties gekregen tegen de chronische pijnklachten die zij ervoeren. Soms hielp dat even maar zelden afdoende. Om even wat ontlasting te ervaren in hun chronische pijnklachten gaat men vaak ook naar een masseur. Ik hoor vaak dat als massage al ontlast het dan ook maar voor heel tijdelijk is. Kortom, vaak blijven mensen toch zitten met hun chronische pijnklachten en weten zij niet wat er verder nog voor mogelijkheden binnen bereik van de alternatieve zorg liggen.

Leren omgaan met je pijnklachten?

Veelal zijn bestaande reguliere therapie├źn er dan ook op gericht om je te helpen te leren omgaan met je pijnklachten. Het reguliere circuit kan op zeker moment, zeker als medicijnen niet goed werken niet meer veel meer dan dat, leren omgaan met jouw chronische pijnklachten. Het reguliere systeem loopt wat dat betreft daar tegen haar beperkingen op. Het is hier waar vaak de alternatieve geneeskunst beter de weg kent.

Of is er meer mogelijk?

Sinds 2012 maak ik gebruik van een nieuwerwetse methode. Ik weet dat dit zweverig klinkt, maar het werkt. Het werkt niet vanuit de mind, of de denkgeest maar vanuit het lichaamsveld. Hier kan je door middel van gerichte aandacht onthechting en lichte aanraking op, energetisch niveau verandering laten plaatsvinden. Dat wonderlijk genoeg wanneer het verandert dit in je voordeel doet. Dit bereiken we door je in resonantie te brengen met je oerbron, waardoor in het juiste geval het zelf herstellend vermogen van je lichaam zich heractiveert waardoor dan gezondheidsklachten o.m. zoals chronische pijnklachten soms instant kunnen minderen of zelfs oplossen. Het is echt heel bijzonder.

De werkzaamheid van deze eenvoudige methode van werken is ook echt heel diepgaand – de veranderingen voltrekken zich op de een of andere manier door resonantie met wat ik maar je energetische oerbron noem. Waardoor het voor de energetische oorzaak van de klacht daardoor mogelijk wordt soms instant in je voordeel te veranderen waardoor men bijvoorbeeld vrijwel direct en meestal blijvend verlichting en meer bewegingsvrijheid ervaart. Of de pijn die plots voor het eerst sinds jaren een aantal factor is gedaald. Dergelijke wonderbaarlijke uitkomsten zijn met deze methoden niet ondenkbaar en min of meer binnen ieders bereik.

Ervaar jij zelf of ken je andere met chronische pijnklachten of andere gezondheidsklachten waarin je/ze misschien ook wel verbetering zou(den) willen ervaren? Neem dan eens contact met mij op voor het maken van een afspraak voor klachtgerichte sessie.

Advertising