De projector en het projectiescherm

De projector en het projectiescherm

Eigenlijk verschijnt er helemaal niets.

Tenzij er een intentie aan voorafgaat. Intentie is de drijvende kracht van het Universum. Intentie structureert en informeert de Leegte, of het Veld, of Bewustzijn zo je wilt. Het staat nooit uit en is voortdurend actief.

Jouw intentie is informatie die van jouw uitgaat. Hierdoor schept ieder van ons diens eigen ervaringen. Datgene wat jij voortdurend bewust of onbewust voeding geeft, of aandacht is dat wat zal toenemen in jouw ervaring ofwel zal verschijnen op jouw projectiescherm.

Wanneer jij onvrede hebt met een situatie zoals die is, en dat maar blijft voeden door bijvoorbeeld alsmaar je ongenoegen erover te uiten. Zul je er automatisch meer van krijgen te zien en dat zodoende dus in je leven actief houden.

Je gedachten, je binnenwereld of je binnenleven zijn de zaden van jouw toekomst. Datgene waarmee jij je bezigt zal zich op een of meerdere manier subtiel of minder subtiel verschijnen of manifesteren in en als jouw werkelijkheid.

Wanneer je onvrede hebt met een situatie, is het zaak om in plaats van buiten de schuldige te zoeken, naar binnen te keren. Ofwel om daar te ontdekken wat jezelf hebt gedaan om deze situatie te manifesteren, ofwel om daar middels de invloed van je intentie een nieuwe situatie te zaaien door je te bezigen met wat je dan wel wilt.

Intentie is informatie en geeft voortdurend vorm aan “De Leegte” die leegte die dan gevuld wordt, wordt dan de drager of de matrix waaruit jouw ervaringen zullen ontstaan op het Projectiescherm.

Ook al lijkt er chaos, er is alleen maar orde. Je kan niemand anders de schuld geven omdat jij zelf de verantwoordelijke bent voor jouw ervaringen. Jij bent ook degene die jouw houding kiest.

Jouw eigen houding bepaalt hoe andere op jouw reageren. Jouw houding schept dus jouw ervaring. Dat wat je bent, zend voortdurend informatie uit. Die informatie is de bron van jouw ervaringen. Zo trek je aan wat overeenkomt met wat je voortdurend uitzend.

Ben je dus niet (helemaal) tevreden met wat je op je pad krijgt dan moet je dus naar binnen om daar iets te veranderen, zodat het projectiescherm dat je leven noemen kunt voortaan iets anders laat zien.

Niemand anders dan wie jij in je wezen bent is de Projector. En niets anders dan de Projector projecteert beelden op het projectiescherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 10 =

Advertising